Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης από το 1975. Ξεκινώντας τα πρώτα της βήματα με την ιστορική κοσμική ταβέρνα , δημιούργησε και διατηρεί έως σήμερα το προφίλ της επιχείρησης όπου το όνομα της συνάπτεται με το εγγυημένα ποιοτικό και γευστικό φαγητό.

Η επιχείρηση διαχρονικά ταυτίζεται με το ήθος, τη συνέπεια και το σεβασμό προς τον καταναλωτή πελάτη του. Ακολουθώντας την εξέλιξη των ημερών μας στρέφεται την τελευταία δεκαετία στην διοργάνωση εκδηλώσεων και παντός τύπου δεξιώσεων με το North Club catering


Γάμος


Γάμος μια ξεχωριστή στιγμή, γεμάτη συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα. Εμπιστευτείτε εμάς και τους συνεργάτες μας που με την πείρα και το μεράκι τους θα συνθέσουν ως την τελευταία λεπτομέρεια το δικό σας μικρό παραμύθι στη δεξίωση του γάμου σας. Εσείς απλά διασκεδάστε με τους καλεσμένους σας.

Βάφτιση


Η βάφτιση του μωρού σας, η πιο γλυκιά στιγμή μετά τη γέννηση. Επιτρέψτε μας να συμβάλλουμε στην οργάνωση της ώστε να τη γιορτάσετε με την οικογένεια, τους μικρούς και μεγάλους σας φίλους, σε ένα σκηνικό για παιχνίδι και γλέντι.

Εκδηλώσεις


Αναλαμβάνουμε στις αίθουσές μας τη διοργάνωση κάθε είδους εταιρικής εκδήλωσης, όπως συνέδρια με παροχή coffee break ή γεύματος, δεξιώσεις για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και για κάθε είδους περίσταση.

Εδώ και χρόνια συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε τους πελάτες μας στη γεύση και την απόλαυση, αντιμετωπίζοντας την ιδιαιτερότητα κάθε μιας εκδήλωσης με προσωπική φροντίδα και μεράκι. Λειτουργώντας με γνώμονα την καλαισθησία, την αξιοποίηση αφοσιωμένων και έμπειρων συνεργατών και τη διαρκή ενημέρωση για το καινούριο, διατηρούμε τους χώρους μας σύγχρονους και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η φήμη μας για αξιοπιστία, δημιουργικότητα και φροντίδα στη λεπτομέρεια είναι που κάνει τους πελάτες μας να μας επιλέγουν και να μας εμπιστεύονται ξανά χρόνο με το χρόνο.

Οι χώροι είναι ιδανικοί για να φιλοξενήσουν private dinners, parties και γαστρονομικά events. Σε συνδυασμό με τον κήπο διοργανώνονται τα πιο hip παιδικά πάρτι για να απολαύσουν τα παιδιά και να χαλαρώσουν οι γονείς

Το Κτήμα , διαθέτει χώρους και επαγγελματικές υπηρεσίες για εταιρικές παρουσιάσεις, dinners και meetings. Αν θέλετε να δώσετε στην εκδήλωση σας μία αίσθηση αγγλικής εξοχής το χειμώνα, η κλειστή αίθουσα δεξιώσεων με παράθυρα στον μαγευτικό κήπο φιλοξενεί έως 300 άτομα καθιστά ιδανική για δεξίωση βάπτισης ή για δεξίωση γάμου.